Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung

Pakket Touchscreen, Alleen zender en toebehoren

8809403498108
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
Graupner S1047.77 mz-24, 12 Kanal HoTT Fernsteuerung
749.00 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeS1047.77
LEVERTIJD 2-7 werkdagen
Jij hebt de controle!

De MZ-16 draait helemaal om jou!
De Graupner mz-16 HoTT-afstandsbediening opent de derde generatie van onze telemetriezendersystemen en tilt RC-zenders naar een nieuw niveau.
Het enorme aanbod aan hardware- en softwarefuncties biedt een ongekende variatie, waarbij jij als gebruiker centraal staat en vrijwel elk onderdeel van de zender kunt beïnvloeden en aanpassen aan jouw voorkeuren.

Met de mz-16 neem je het commando!
Met de mz-16 kunt u uw eigen schermen ontwerpen, programmabesturingslogica die bij u past, de volledige spraakuitvoer aan u aanpassen en zelfs het uiterlijk van de zender veranderen.
De Graupner mz-16 HoTT wordt gekenmerkt door flexibiliteit en configureerbaarheid!

De mz-16 brengt je helemaal vooraan!
Er kunnen 5 verschillende modeltypes worden geselecteerd, zoals vluchtmodellen met elektrische, verbrandings- of turbineaandrijvingen, helikopters, multi-rotors, voertuigen en zelfs boten.
Het kan 999 modellen opslaan en oproepen, heeft 8 vluchtfasen en 12 curve-mixers die globaal of afhankelijk van de vluchtfase kunnen worden geprogrammeerd!
De viervoudige kogelgelagerde aluminium staafaggregaten zorgen voor een onbeschrijfelijk en ongekend gevoel van controle over het model.
De units zijn gemakkelijk en gemakkelijk toegankelijk vanaf de achterkant van de zender om ze aan te passen aan uw voorkeuren.
De mz-16 HoTT is uitgerust met een dubbel, redundant 2,4 GHz RF-systeem. Een lineaire antenne met instelbare stralingshoek zorgt voor een hoge signaalkwaliteit en een groter bereik.

De mz-16 past zich aan jou aan!
Het nieuwe 4,3 inch TFT-kleurentouchscreen biedt gemakkelijke, eenvoudige en snelle toegang tot alle functies die u nodig heeft om uw model in te stellen.
Je hebt altijd alles in het oog, zelfs in direct zonlicht en verminderde helderheid van het scherm, het scherm is perfect om te lezen.
De sterk geoptimaliseerde, grafische gebruikersinterface werkt als je smartphone en geeft je toegang tot alle menu's en functies.
Snel en duidelijk, bediend door een krachtige processor.
De intuïtieve aanraak- en veegbediening maakt het navigeren door de menu's snel en gemakkelijk.
Ontwerp uw eigen schermen om belangrijke informatie weer te geven of snelle toegang tot het menu te genereren, allemaal met een simpele tik op het scherm.
De mz-16 HoTT bevat meer dan 100 widgets waarmee u uw schermen kunt samenstellen op een manier die bij u en uw modellen past.
Zes van deze schermen kunnen worden gemaakt, allemaal met slechts een tik op het mz-16-scherm, zonder pc-programmering!
Eén station voor iedereen. Duits, Engels, Frans en Italiaans zijn al geïntegreerd, verdere talen volgen. Alles in één zender.

16 kanalen zorgen voor controle!
Met 16 kanalen biedt de mz-16 HoTT hoge functionaliteit en controle voor alle soorten van uw modellen.
U kunt maximaal vier 2,4 GHz-ontvangers binden en zo de kanalen naar wens splitsen en verdelen.
Heb je meer kanalen nodig en gaan de schakelaars uit?
De mz-16 bevat 16 extra digitale schakelaars die kunnen worden toegewezen en bediend met een simpele tik en met het widgetmenu.
Creëer bijna een oneindig aantal digitale schakelaarcombinaties, bijvoorbeeld om de verlichting of rook aan te sturen, kranen of waterkanonnen te draaien of gewoon te doen wat in je opkomt zonder dat je schakelaars opraken.
De logische schakelaars (AND, OR, EQUAL, UNEQUAL), encoder en combinatieschakelaars vergroten ook de verscheidenheid aan schakel- en besturingsopties enorm.
Elk van deze schakelaars bestuurt de functies die u wilt implementeren, afhankelijk van de schakelaarpositie of stickpositie.
U bepaalt hoe elke switch moet worden benoemd.

Spraakuitvoer die u interesseert!
Hoor je wat er aan de hand is? De mz-16 HoTT biedt bijna veel opties voor configureerbare spraakuitvoer voor het telemetriesysteem en de zenderstatus zelf: schakelposities, vluchtfasen, waarschuwingen, vario-tonen, telemetrie-informatie en nog veel meer.
De mz-16 begint met u te communiceren vanaf het moment dat hij wordt ingeschakeld en informeert u over onjuiste stick- of schakelaarposities voor het geselecteerde model.
Geen verrassingen door het intrekken van onderstellen, draaiende motoren of onjuiste gyro-instellingen.
De mz-16 informeert u indien nodig, ook als u vergeet uw landingsgestel uit te breiden, dreigt u buiten bereik te raken of is de accuspanning gevaarlijk laag.
Deze problemen behoren tot het verleden!
Met meer dan 600 geïnstalleerde taalbestanden krijgt u een ongelooflijke verscheidenheid aan mogelijke combinaties van spraakuitvoer. Indien nodig kunt u zoveel van uw eigen bestanden maken als u wilt met een 'Tekst-naar-spraak'-editor en ze gebruiken zoals u dat wilt.

Help als je het nodig hebt!
Heeft u hulp nodig bij het programmeren of instellen?
Vergeet dikke handleidingen of het eindeloze zoeken op internet!
De mz-16 HoTT biedt u hulp waar u die nodig heeft.
Elk menu en elke optie heeft zijn eigen helptekst die direct op het scherm beschikbaar is.
Tik gewoon op het vraagteken en u krijgt de juiste hulp en ondersteuning.
Wilt u andere helpteksten? De teksten kunnen eenvoudig worden aangepast of uitgebreid.
De mz-16 is er voor jou en geeft je de mogelijkheid om te doen wat je wilt en het beste kunt.

Connectiviteit die u verder brengt!
Geïntegreerde Wi-Fi® verbindt de mz-16 HoTT-afstandsbediening met de rest van de wereld! Bluetooth® is ook optioneel verkrijgbaar, b.v. voor een headset om stemwaarschuwingen te horen of gewoon naar muziek te luisteren 'Het is jouw keuze!
Verbind de zender met uw wifi-netwerk om te worden gewaarschuwd wanneer er nieuwe firmware beschikbaar is en laad en installeer deze vervolgens rechtstreeks via wifi.
Je mz-16 is altijd up-to-date en je mist niets! Natuurlijk kan de update ook conventioneel worden gedaan via de meegeleverde USB-kabel en, zoals eerder, is de nieuwste firmware te vinden op onze homepage.
De connectiviteit gaat nog verder, de geïntegreerde micro-USB-interface kan worden gebruikt om de zender op te laden.
Het heeft ook toegang tot de geïntegreerde microSD-geheugenkaart van 16 GB. Opgeslagen schermen, modellen, spraakbestanden, muziek, screenshots en andere gegevens kunnen erop worden opgeslagen en beheerd.
Met behulp van de USB en de DSC-interface (extra dongle vereist), kan de mz-16 ook worden gebruikt als joystick voor vluchtsimulators of games.
Gebruik de mz-16 op uw vluchtsimulator net zoals hij later op het veld zal staan!

De data-interface aan de achterkant van de zender kan worden geconfigureerd als uitgang voor een verscheidenheid aan digitale signalen zoals SUMD, CROSSFIRE, SmartBox en andere.
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om externe modules aan te sluiten, zoals FPV-langeafstandszenders.
De geïntegreerde bestandsbeheerder biedt gemakkelijke toegang tot spraakbestanden, screenshots en andere bestanden, waar je ook bent!

Draadloze setup!
Computers, interfaces of programmeerboxen behoren tot het verleden! Het draadloze mz-16 HoTT-protocol maakt dit allemaal rechtstreeks mogelijk met de zender.
Ongeacht of u uw telemetrie of vluchtcontroller wilt instellen of de richting van de telemetrie ESC wilt omkeren, alles is heel eenvoudig, direct met behulp van de zender.
Tik op de knop voor snelle toegang op de zender om directe toegang te krijgen tot alle apparaten die op de ontvanger zijn aangesloten.
Gebruik de mogelijkheid vanuit het comfort van uw eigen huis terwijl u uw model opstart of voor fijnafstelling op de baan.
Bovendien kunnen veel vluchtcontrollers en sensoren van partners zoals Ikon, Spirit, 3Digi, MSH-Brain en nog veel meer eenvoudig rechtstreeks met de zender worden geconfigureerd via de ontvanger.
Alle Graupner-ontvangers bieden deze functie zonder dat er extra modules of iets anders nodig zijn.

Telemetrie om u te informeren!
Als het op telemetrie aankomt, zet Graupner voortdurend nieuwe normen en de mz-16HoTT biedt u alles wat u nodig heeft om uzelf up-to-date te houden!
Elke Graupner-ontvanger ondersteunt realtime spraakalarmen over signaalkwaliteit, ontvangerspanning en temperatuur.
Extra modules geven informatie over de accuspanning, resterende capaciteit, hoogte, snelheid en nog veel meer!
Met de mz-16 HoTT kunt u bijna elk alarm doen, afhankelijk van telemetriewaarden en vluchtfasen, waardoor gevaarlijke en kostbare verrassingen worden voorkomen.
De actieve vluchtgegevensopslag wordt opgeslagen op de SD-kaart en kan na registratie worden geëvalueerd en geanalyseerd.
Wanneer aangesloten op een pc, kunnen de telemetriegegevens in realtime worden gevolgd.
Alle telemetriegegevens kunnen op elk van de zes schermen worden weergegeven.
De lay-out hiervoor kan worden geselecteerd met behulp van de widget-editor.

Train je vrienden!
Om vrienden of familieleden op te leiden, hoef je alleen maar vast te binden en aan de slag te gaan!
De mz-16 biedt een draadloze en bekabelde leraar-leerlingfunctie die kan worden gebruikt met al onze HoTT-zenders met behulp van de DSC-interface.
Afhankelijk van hoe ervaren de student is, kunnen de actieve kanalen aan de student worden gegeven.
De overdracht vindt plaats door simpelweg een vrij toewijsbare schakelaar om te draaien.

Gemakkelijk vast te houden, makkelijk te gebruiken!
Ergonomie is de sleutel tot een comfortabel en goed gevoel.
Bij het ontwerpen van de mz-32 stond de piloot altijd centraal in al onze gedachten.
De uiterst precieze, heerlijk soepele en volledig instelbare stick-units zorgen voor een nieuw soort bedieningsgevoel, ongeacht welke mechanische instellingen zijn gemaakt.
Lengtes en afstanden van schakelaars zijn geoptimaliseerd voor een zeer toegankelijke bediening.
Sticks met schakelaars of knoppen zijn ook verkrijgbaar als accessoires voor je mz-16.
De mz-16 is uitgerust met comfortabele rubberen grip covers om altijd een veilige en comfortabele grip te garanderen.
Met stickcovers in verschillende kleuren en designs kun je een zender van de mz-16 naar jouw smaak ontwerpen.
De mz-16 HoTT biedt u vijf driewegschakelaars, twee driewegschakelaars / drukknoppen, een tweewegschakelaar, vier proportionele roterende encoders, twee zijroterende encoders, acht door de gebruiker te definiëren digitale toetsen en zes navigatietoetsen.
Bezoek onze homepage voor meer informatie over de mz-16 en de juiste accessoires, zoals ontvangers, snelheidsregelaars of opladers.

Video's programmeren:
Programmeervoorbeeld voor een oppervlaktemodel met 2 rolroeren en 2 kleppen: https://www.youtube.com/watch?v=MECXOfIcrYs
Programmeren van een Alpha 150 Copter (met GPS) deel 1-5:
Deel 1: basisinstellingen en systeeminstellingen: https://www.youtube.com/watch?v=EWGq2xKaUZs
Deel 2: Programmeren van vluchtfase Deel 1: https://www.youtube.com/watch?v=KZ_3yOHQikQ
Deel 3: vluchtfaseprogrammering Deel 2, trimfuncties, klokprogrammering: https://www.youtube.com/watch?v=FkPYO817XQk
Deel 4: gesproken aanwijzingen, gebruikerswaarschuwingen: https://www.youtube.com/watch?v=Q_Bw3cmkf_Y
Deel 5: Widgetprogrammering: https://www.youtube.com/watch?v=pScBGtau6Ns

Hardware:
4-voudige kogelgelagerde aluminium stickunits voor nauwkeurige controle
In de zon leesbaar 4,3 inch kleuren TFT-touchscreen
Een transversaal geïnstalleerde lineaire antenne met instelbare stralingshoek
4000 mAh 1S LiPo-batterij voor zenderbedrijfstijden tot 4 uur en meer
Micro-USB-aansluiting met oplaadfunctie, USB-joystickfunctie, massaopslagfunctie, hoofdtelefoonaansluiting
Extern instelbare modus en instelbare veerkracht van de stick
Interne SD-kaart van 16 GB
Wi-Fi ingeschakeld
DSC-aansluiting voor externe modules
Draadloze leraar / leerlingfunctie
Draadloze firmware-updates
Luidsprekers voor spraakberichten en telemetrie-aankondigingen
Door gebruiker te definiëren DSC- en datapoorten (SUMD, Crossfire en andere)
Door de gebruiker te definiëren haptische feedback (trilalarm)
5 x 3-standenschakelaar, 2 x 3-wegschakelaar / drukknop, 1 x 2-wegschakelaar, 4 x proportionele draaiknop, 2 laterale draaiknop, 8 door de gebruiker te definiëren digitale toetsen, 6 navigatietoetsen


Software:
16 proportionele controlekanalen
999 modelgeheugens
Parallelle binding van maximaal 2 ontvangers (transmissiesnelheid van 10 ms of 20 ms)
Modelspecifieke, groeps- of globale bindmodus
Modeltypes: vluchtmodel, helikopter, multicopter, voertuig, boot
8 aanpasbare fasen, elk met 12 gratis mixers (in totaal 96 mixers)
8 vleugeltypes, 6 deltavleugeltypes, 3 staarttypes
Meermotorige besturing (4)
6 door de gebruiker te definiëren pagina's met tal van selecteerbare widgets
Contextgerelateerde helpteksten eenvoudig via '?' beschikbaar
Tekst in spraak met VDF Editor
Servobalancering en synchronisatie
6 fase-afhankelijke trimfuncties en 5 trimtypes
4 fase-afhankelijke, verstelbare klokken
4 fase-afhankelijke quad rate en expo-instellingen
12 fase-afhankelijke curvenmengers
4 dubbele mixers
3-kanaals sequencer
3 ringbegrenzers
10 door de gebruiker te definiëren schakelfuncties
6 combinatieschakelaars van maximaal vier programmeerbare schakelaars
8 logische schakelaars
4 snap-roll mixers
4 directe aanpassing
8 vleugel- en staartmixer
9 toewijsbare en configureerbare systeemwaarschuwingen
12 toewijsbare en configureerbare gebruikerswaarschuwingen
10 toewijsbare en configureerbare donoraankondigingen
8 toewijsbare en configureerbare spraakaankondigingen
8 sensor geactiveerde schakelaars
4 directe instellingen voor het wijzigen van waarden en curvepunten via encoder
Vario- en bedieningsmenu met dode zone-regeling
Draadloze instelling van ontvangers, telemetrie en vluchtcontrollers in realtime
Geïntegreerde bestandsbeheerder


Technische specificaties
2,4 GHz: 9763023
Kanaal: 16/0/0 / A
leveringsomvang
mz-16 afstandsbediening (preset modus 2)
USB-oplaadkabel
USB-updateadapter voor ontvanger- en sensorupdates
LiPo-batterij 4000 mAh
Zenderriem
Instructies in het Duits, Engels, Frans en Italiaans

TELEMETRY en ONTVANGERS