Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS

Pakket Alleen zender met koffer en toebehoren

Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
Graupner 33040 MC-32 EX HoTT 32 channel 64DS
1,799.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Graupner
Artikelcode33040
8809403498320
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review

LEVERTIJD 2-7 werkdagen
Met de nieuwste software op de zender.
Kan men schakelen in het modelmenu tussen verschillende modellen en het gekozen model bindt zich automatisch met betreffende ontvanger.
De andere modellen staan aan en standby maar reageren dan niet.
Dit noemen ze modelmatch net als bij spektrum.

Geleverd wordt:
leveringsomvang
mc-32 HoTT-zender
9000mAh LiHV zenderbatterij
USB Type-C oplaadkabel
USB-adapter voor ontvanger- en sensorupdates
zender m riem
aluminium koffer


Graupner mc-32 EX HoTT afstandsbediening (32 kanalen en 64 digitale schakelaars)


Met zijn 32 kanalen is de Graupner bureauzender mc-32 HoTT een high-end zender voor echte professionals en modelbouwers die waarde hechten aan maximale veiligheid, stabiele telemetrie, intuïtieve programmering en maximale functionaliteit.

OP MAAT GEMAAKT VOOR UW EISEN
Het enorme scala aan hardware- en softwarefuncties biedt een bijna grenzeloze variatie. Of het nu gaat om functionaliteit en schakelaartoewijzing, de tot in het kleinste detail aanpasbare schermindeling of de uitgebreide spraakweergave - u kunt uw zender aanpassen aan uw voorkeuren en gewoonten. En dat zonder programmeerkennis of dikke handleidingen. Snel, gemakkelijk en intuïtief! De Graupner mc-32 EX wordt gekenmerkt door flexibiliteit en configureerbaarheid!

VOLLEDIGE CONTROLE - VOLLEDIGE FUNCTIONALITEIT
De Graupner mc-32 EX HoTT wordt geleverd met echte 32 kanalen in de basisuitrusting zonder extra modules! Dit biedt u grenzeloze functionaliteit en controle voor elk type model. Kies uit 5 verschillende modeltypes zoals modelvliegtuigen (met elektrische, verbrandings- of turbineaandrijving), helikopters, multicopters, voertuigen en boten. Bewaar uw verschillende modellen op een van de 999 modelgeheugens. 12 fasen (niveaus) en 16 curvemixers kunnen globaal of fase-afhankelijk worden geprogrammeerd.

Je hebt meer zenders nodig en de schakelaars vallen uit? De mc-32 EX bevat nog eens 64 digitale schakelaars die in kaart worden gebracht en worden bediend met een simpele tik met behulp van het widgetmenu. Creëer een bijna oneindig aantal digitale schakelaarcombinaties, bijvoorbeeld om verlichting of rook aan te sturen, kranen of waterkanonnen te laten draaien of gewoon te doen wat in je opkomt zonder dat je zonder schakelaars komt te zitten. Als dat nog niet genoeg is: indien nodig kunnen tot 7 extra schakelaars achteraf worden uitgerust met een eenvoudige stekkerverbinding.
De logische schakelaars (AND, OR, EQUAL, NOT EQUAL, AND max, OR max, XOR max,...) met instelbare tijdvertraging en lineaire of digitale schakeluitgang, encoder en combinatieschakelaars verhogen ook de veelzijdigheid van schakelen en sturen opties enorm. Elk van deze schakelaars bestuurt de functies die u wilt implementeren, afhankelijk van de schakelaarpositie of de stickpositie. U bepaalt hoe elke afzonderlijke schakelaar moet worden genoemd.

BIND TOT 4 ONTVANGERS TEGELIJKERTIJD
Verbind maximaal vier 2,4 GHz-ontvangers tegelijkertijd en definieer de indeling en distributie van de kanalen naar wens. Per vleugel kan bijvoorbeeld een 6-kanaals ontvanger worden geïnstalleerd die de aansturing van de rolroeren, remkleppen, landingsgestel en verlichting overneemt. Dan hoeft alleen de stroomvoorziening naar de afzonderlijke oppervlakken te worden geleid en kunt u beginnen. Geen ingewikkelde kabelgeleiding en geen dure verdeler nodig! Dit zorgt voor eenvoud in combinatie met alle voordelen van HF-redundantie.

PERFECT AFGESTEMDE HARDWARE
De viervoudige kogelgelagerde stick-units en met een resolutie van de Hall-sensoren van 2400 stappen (equivalent aan een 0,5us servopulsverandering) zorgen voor een puur gevoel van controle over uw model. De geïntegreerde 3-standenschakelaar maakt het eenvoudig schakelen van fasen (niveaus), motor, automatische trim of andere door de gebruiker te definiëren functies mogelijk. De aggregaten zijn ook bestand tegen slechte weersomstandigheden en zijn gemakkelijk en handig toegankelijk vanaf de achterkant van de zender om ze aan te passen aan uw voorkeuren.
De zender kan ook worden uitgerust met 4D-sticks. Een van de twee 4D-encoders wordt dan echter aangesloten in plaats van de bovenste cilindrische roterende encoder in de zender, die in plaats daarvan kan worden aangesloten op een ander vrij slot.

ERGONOMISCHE BEHUIZING
Had je een compleet nieuw ontwerp verwacht voor de nieuwe mc-32 EX? Het hele Graupner-team besloot unaniem om het niet te doen, zonder een lange discussie! Omdat het ontwerp van onze consolezender in 2008 is gemaakt door een Zwabisch ontwerpbureau samen met wereldkampioen piloten, waarbij de ergonomie van de zender volledig centraal staat. Elke schakelaar, elke controller zit tot op de millimeter in de perfecte positie, wat werd bepaald in talrijke studies met modelsportprofessionals. En voor oude mc-gebruikers voelt de nieuwe mc meteen vertrouwd in de hand.
De mc-32 EX is ingekapseld in een stevig aluminium frame. De schakelaars, knoppen en displays zitten in een hoogwaardige kunststof behuizing, die ook bij extreme temperaturen prettig aanvoelt.

VOLLEDIGE PRESTATIES TOT 10 UUR
De mc-32 EX HoTT is uitgerust met een dubbel, redundant 2,4 GHz HF-systeem. Een ronde patchantenne en een lineaire antenne zorgen voor een enorme signaalkwaliteit en een groter bereik. Een lange dag plezier wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde 9000 mAh LiPo-batterij en zorgt voor meer dan 10 uur gebruik! De batterij is ook vervangbaar voor hardcore piloten. Dus als je zonder slaap kunt, kom je een hele dag door met 2 acculadingen
Overigens: als je de batterij verwisselt, maakt het niet uit hoe je de connector inplugt. De mc-32 EX is beveiligd tegen omgekeerde polariteit via de printplaatlay-out.

UW INDIVIDUELE TOUCHDISPLAY
Het grote 4,3-inch TFT-kleurentouchscreen biedt gemakkelijke, eenvoudige en snelle toegang tot alle functies die u nodig hebt om uw model perfect voor u in te stellen. Je hebt altijd alles in zicht! Zelfs in direct zonlicht is het display perfect afleesbaar. De sterk geoptimaliseerde grafische gebruikersinterface werkt als uw smartphone en geeft u toegang tot alle menu's en functies. Snel en duidelijk, aangedreven door een krachtige processor.
Intuïtieve aanraak- en veegbedieningen maken het navigeren door de menu's snel en gemakkelijk. Ontwerp uw eigen maximaal 6 schermen om belangrijke informatie weer te geven of menusnelkoppelingen te genereren - allemaal met een simpele tik op het scherm. De zelf gecreëerde widgetpagina's kunnen worden geschakeld met behulp van de linkerknoppen en een vrij geprogrammeerde digitale knop of schakelaar.
De mc-32 EX HoTT bevat meer dan 100 widgets waarmee je je schermen naar eigen inzicht kunt samenstellen. - zonder programmering op de pc! Snel - gemakkelijk - intuïtief.
Het menu kan worden ingesteld in de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Tsjechisch, Chinees en Koreaans.

BREID JE HORIZON UIT MET JE SMARTPHONE
Meer gegevens in één oogopslag nodig? Een groot deel van ons dagelijks leven speelt zich af op de smartphone. Wij bieden u de mogelijkheid om uw smartphone te integreren in uw RC-ervaring. Aan de bovenrand van het aluminium frame bevindt zich een metalen beugel waaraan een optioneel verkrijgbare smartphonehouder kan worden bevestigd. Als uw smartphone veilig wordt gebruikt en via Bluetooth of USB-kabel is verbonden, kunt u belangrijke gegevens tijdens de RC-actie lezen via de Graupner HoTT Viewer-app. De smartphone wordt zo op de zender gepositioneerd dat uw ogen niet meer zo ver van uw model hoeven af ​​te wijken. Door de steile kijkhoek van de mobiele telefoon is het display ook in direct zonlicht nog goed afleesbaar. De optionele gsm-houder vervangt het bekende minidisplay aan de bovenrand van onze oude consolezendergeneraties. In de praktijk en talloze testen met modelbouwers bleek dat dit kleine display niet veel meerwaarde bood. Met uw smartphone krijgt u een groter, beter afleesbaar en functioneler display.

ENORM UITGEBREIDE STEMUITVOER
Hoor wat er is! De mc-32 EX HoTT biedt bijna eindeloze mogelijkheden voor configureerbare spraakuitvoer voor het telemetriesysteem en de zenderstatus zelf: schakelposities, vluchtfasen, waarschuwingen, variotonen, telemetrie-informatie, door de gebruiker te definiëren spraakuitvoer en nog veel meer. De mc-32 EX begint met je te communiceren vanaf het moment dat je hem aanzet, en waarschuwt je voor onjuiste stick- of schakelaarinstellingen voor het geselecteerde model. Geen verrassingen door het intrekken van het landingsgestel, het opvoeren van motoren of onjuiste gyro-instellingen. Indien nodig informeert de mz-32 u zelfs als u bent vergeten uw landingsgestel uit te klappen, buiten bereik dreigt te raken of als de accuspanning gevaarlijk laag wordt. Deze problemen behoren tot het verleden! Met meer dan 600 geïnstalleerde taalbestanden krijgt u een ongelooflijke verscheidenheid aan mogelijke combinaties van spraakuitvoer. Indien nodig kunt u zoveel eigen bestanden maken als u wilt met een tekst-naar-spraak-editor en deze gebruiken zoals u wilt.

DRAADLOZE LEERKRACHT / STUDENTENFUNCTIE
De toekomst van onze geliefde hobby behoort toe aan de volgende generatie. Het is belangrijk om jongeren en nieuwkomers voorzichtig kennis te laten maken met de modelsport. Bij eerste RC-pogingen is het een goed idee om de nieuwe piloot te ondersteunen met een tweede afstandsbediening om te kunnen helpen of in te grijpen in geval van nood. Al onze Graupner-zenders kunnen met elkaar worden verbonden met een leraar/leerlingfunctie. En het is volledig draadloos!

ALTIJD UP-TO-DATE
Natuurlijk krijg je als mc-32 EX-gebruiker de nieuwste functies en updates. Helemaal gratis! Zodra er een update beschikbaar is en uw zender met het WLAN is verbonden, ontvangt u op het display van de zender informatie of u de nieuwe update met een druk op de knop wilt uitvoeren. TIP: Als je een update wilt uitvoeren, is het aan te raden om te zorgen voor voldoende batterijcapaciteit of een directe stroomvoorziening. Als uw zender tijdens de update echter geen "juice" meer heeft, is dat ook geen probleem. De update kan op dezelfde plaats worden voortgezet.

SNELLE HULP
Heeft u hulp nodig bij het programmeren of bij instellingen? Je hebt geen dikke handleidingen of uren zoeken op internet nodig! De mc-32 EX biedt u hulp daar waar u het nodig heeft. Elk menu en elke optie heeft zijn eigen helptekst die direct op het scherm beschikbaar is. Tik op het vraagteken en je krijgt de juiste hulp en ondersteuning. Wil je andere hulpteksten? De teksten zijn eenvoudig aan te passen of uit te breiden. De mc-32 EX is er voor jou en geeft je de mogelijkheid om te doen wat je wilt en graag doet. Connectiviteit die je verder brengt!

Hardwarekenmerken
4-voudige kogelgelagerde aluminium stick-units met Hall-sensoren en een resolutie van (12-bit) 2400 stappen of 0,5us servopuls voor nauwkeurige besturing
Instelbare modus en veerkracht van de sticks door simpelweg het achterpaneel te openen, zonder schroeven.
In de zon afleesbaar 4,3 inch TFT-kleurentouchscreen
2 redundante 2,4 GHz HF-modules
Een circulair gepolariseerde patchantenne en een dwars geplaatste antenne met instelbare stralingshoek
9000 mAh 1S3P LiHV-batterij voor zenderbedrijfsduur van ca. 10 uur
USB type C-aansluiting met oplaadfunctie, pc-interface (bijv. voor updates, vluchtsimulatoren enz.), USB-joystickfunctie, massaopslagfunctie
koptelefoon aansluiting
WLAN-compatibel: voor firmware-updates
Bluetooth-compatibel (bijv. voor Bluetooth-hoofdtelefoons of Android HoTT Viewer smartphone-app)
Draadloze leraar-leerling-functie en DSC-aansluiting voor leraar-leerling-gebruik
Door de gebruiker te definiëren databus voor externe modules, b.v. B. Crossfire- of ELRS-module
Interne SD-kaart van 16 GB
mp3 en wav-speler
Luidspreker voor spraakberichten en telemetrieaankondigingen
Aanpasbare haptische feedback (trillingswaarschuwing)
4 x 3-weg schakelaars, 2 x 3-weg schakelaars/drukknoppen, 2 x 2-weg schakelaars, 4 x proportionele encoders, 2 x zij-encoders, 3 schuifregelaars, 8 door de gebruiker te definiëren digitale knoppen, 6 navigatieknoppen
Smartphonehouder optioneel verkrijgbaar
Technische Daten
Functies van de Software
32 proportionele regelkanalen
64 door de gebruiker te definiëren digitale schakelaars
999 modelgeheugen
Uitgebreide spraakuitvoer
Bind maximaal vier ontvangers voor kanaaluitbreiding (max. 32 kanalen en 64 digitale schakelaars). De geselecteerde ontvanger verzendt de telemetriegegevens.
Kanaal 16 schakelbare telemetrie
Servofrequentie 10ms of 20ms voor analoge servo's
Modelspecifieke, groeps- of globale bindingsmodus
Modeltypes: modelvliegtuig, helikopter, multicopter, voertuig, boot
12 aanpasbare fasen (niveaus) elk met 16 gratis mixers (totaal 192 mixers)
8 vleugeltypes, 6 deltavleugeltypes, 3 staarttypes
Multimotorbesturing (4)
6 door de gebruiker te definiëren weergavepagina's met talrijke selecteerbare widgets
Contextgerelateerde helpteksten kunnen eenvoudig worden opgeroepen via "?"
Servo-balancering
8 fase-afhankelijke trimfuncties en 5 trimtypes
6 fase-afhankelijke, instelbare klokken
8 fase-afhankelijke quad rate en expo-instellingen
16 faseafhankelijke curvemixers
8 dubbele mixers
3-kanaals sequencer
3 ringbegrenzers
12 combinatieschakelaars programmeerbaar van maximaal vier schakelaars
12 logische schakelaars
12 sensorschakelaars (digitale of lineaire uitgang)
4 snelrolmixers
8 vleugel- en staartmixers
8 toewijsbare en configureerbare systeemwaarschuwingen
8 toewijsbare en configureerbare gebruikerswaarschuwingen
8 elk toewijsbare en configureerbare globale en fase-afhankelijke encoderaankondigingen
8 elk toewijsbare en configureerbare globale en fase-afhankelijke spraakaankondigingen
Vario- en bedieningsmenu met dode zone-instelling
Draadloze, realtime afstemming van ontvangers, telemetrie en vluchtcontrollers
Geïntegreerde bestandsbeheerder

Maximale veiligheid
Extreem groot bereik
FHSS, frequentiehopping over maximaal 75 kanalen
Maximale immuniteit voor interferentie door geoptimaliseerde frequency hopping, brede kanaalspreiding en antennediversificatie
Intelligente gegevensoverdracht met correctiefunctie
Bereiktest en waarschuwingsfunctie
waarschuwing voor lage spanning
Extreem breed ontvangerspanningsbereik van 3,6 V tot 8,4 V (operationeel tot 2,5 V)
Talrijke fail-safe functies

Hoogste precisie
Kortere responstijden kunnen worden ingesteld (periodetijd van 10 ms)
Geen extra vertragingen veroorzaakt door moduleprocessors. Het volledige hoppingbeheer wordt rechtstreeks uitgevoerd door de 32-bits hoofdprocessor.
Synchroon servobedrijf mogelijk door gelijktijdige aansturing van de servo-uitgangen in blokken van 4

Uniek pilootgevoel
Grotendeels onmiddellijke besturingsreacties door directe verwerking
Telemetrie-evaluatie in realtime
Draadloze leraar/student-functie

Technische gegevens
Kanalen: 32 waarvan 8 trimbaar
Schakelfuncties: 64
Modelgeheugens: 999
Afmetingen ca.: 275 x 260 x 155 mm (zonder handsteunen)
Gewicht ca.: 1700 g (met batterij)
Frequentie: 2400 .. 2483,5 MHz
Modulatie: 2,4 GHz FHSS
-zendvermogen: 100 mW EIRP-
bereik: ca. 5000 m
Stroomverbruik: 500 - 1200 mA
Bedrijfsspanning: 3,6 V tot 4,35 V
Temperatuurbereik: -10 tot +55 °C

TELEMETRY en ONTVANGERS

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review

Productkenmerken

Merken Graupner